ITAB - Ljusdesigner/innesäljare till ITAB Prolight

ITAB Shop Concept AB (publ) erbjuder kompletta butikskoncept till butikskedjor inom detaljhandeln. I helhetserbjudandet ingår kundunika konceptinredningar, kassadiskar, självutcheckningssystem och professionella belysningssystem. Bland kunderna finns de ledande aktörerna i större delen av Europa. ITAB är marknadsledande inom kassadiskar till detaljhandeln i Europa, och en av Europas största leverantörer av butiksinredning och belysningssystem. ITAB har cirka 3 600 anställda och hade 2016 en årsomsättning på 5 417 Mkr. Bolagets B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. ITAB är en koncern som eftersträvar mångfald och erbjuder goda karrriärmöjligheter på en internationell marknad.

 

Nu söker vi en Ljusdesigner/Innesäljare till ITAB Prolight i Borås 

 

Tjänsten

Tjänsten ingår i vår grupp ljusdesign/innesälj. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av konceptutveckling, ljusdesign, framtagande av tekniska underlag och beskrivningar samt att vara en del av vår innesäljarfunktion.

Vår ljusplanering utför vi i Autocad miljö och belysningsberäkningar i Dialux. Innesäljardelen innefattar i huvudsak offerter, order och övrig kundservice.  Resor och kundbesök förekommer i viss utsträckning. Teknikutveckling och utvecklingen av programvaror gör att kontinuerlig kompetensutveckling är nödvändig. Vi har en positiv syn på vidareutbildning och uppmuntrar detta. Tjänsten är heltid och placeringsorten är Borås.

Din profil

Grundläggande krav är utbildning på Ljushögskolan eller yrkeserfarenhet av ljusplanering samt färdigheter i Autocad och Dialux. Meriterande är intresse för och erfarenhet av att göra visualiseringar 3D-miljöer.

I gruppen arbetar vi nära varandra och nära vår säljorganisation varför det är viktigt att vara flexibel och prestigelös samt att kunna fungera väl  i en grupp. Arbetssituationen kan ibland vara intensiv och kunderna krävande varför stresstålighet är en förutsättning. En ledstjärna för ITAB-Prolight är att arbeta nära kunderna och erbjuda en mycket hög grad av service vilket gör att du måste vara serviceinriktad.

Retailmarknaden och belysningstekniken befinner sig i ett skede av mycket snabb utveckling och stor förändring, vilket gör att du måste var öppen för nya tekniska lösningar men även för nya idéer och arbetssätt.

Företaget

ITAB-Prolight är ett väletablerat belysningsföretag med huvudinriktning mot butikskedjor verksamma inom detaljhandel och dagligvaror. ITAB-Prolights affärside är att erbjuda kompletta lösningar inkluderande ljusdesign, belysningsarmaturer och ljusservice. För ITAB-Prolight är god kompetens och en hög servicenivå mycket viktigt och vi strävar efter långsiktiga affärsrelationer. Vi arbetar med ett modernt och innovativt produktsortiment med den allra senaste tekniken.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar angående tjänsten är du välkommen att kontakta Team ledare - ljusdesign/innesälj; Jan Andersson 033-205652, jan.L.andersson@itab.com. Har du frågor om företaget generellt, kontakta VD Pär Söderberg på tel. 033-20 56 45 eller via e-post par.soderberg@itab.com

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2017-10-30 och ansökan skickas till jan.L.andersson@itab.com